Your future is now met Anja Copejans

Inspirerende gesprekken met Greet Bunnens als gastvrouw

Jouw gegevens

Datum en uur

dinsdag
14
september
20.00 CEST
IK DOE MEE!

Your future is now!

Your future is NOW!
Ben jij klaar voor de toekomst?
Is jouw business klaar voor de toekomst?
Of zit je nog vast in oude gewoontes en het denken dat dateert van de 20ste eeuw?
Tijd om wakker te worden.

In haar maandelijkse inspirerende gesprekken nodigt Greet Bunnens ondernemende gasten uit die hun ideeën vertellen over de toekomst.
En voor wi Greet kent - ze giet er haar humoristische en positieve saus over. 
Registreer je voor dit webinar om te kunnen deelnemen. Je krijgt bevestiging via een ander mailtje.
Gast
ANJA COPEJANS
Als auteur van "Perfection is a bitch" en "Veerkracht in onderwijs", oplossingsgericht trainer in onderwijs vooral en perfectionismecoach wil ze bij haar publiek bewustwording creëren wat betreft perfectionisme en het streven naar een leven in balans zonder een overload aan negatieve stress.

Presteren, uitdagingen aangaan en voldoening vinden in wat je dagelijks doet, kan hand in hand gaan met dat leven in balans wanneer je de valkuil dat het streven naar perfectionisme kan zijn, durft om te buigen tot een succesverhaal.

Realistische verwachtingen stellen vanuit de focus op welbevinden maakt een wereld van verschil. Anderen als rolmodel inspireren en aanzetten tot actie op dat vlak vanuit intrinsieke motivatie op hun tempo, geeft haar energie omdat het echt werkt.

Ze is ervan overtuigd dat elk steentje dat ze verlegt in de rivier de stroming verandert wat betreft het groter maatschappelijk geheel. Een gezonde portie idealisme is haar dan ook niet vreemd met uiteraard ook voor zichzelf steeds de nodige zelfzorg voorop. Practice what you preach is net als what you see is what you get typerend voor haar met een gezonde portie sarcasme, ook al is dat soms een evenwichtsoefening.

Anja is ook een zotte doos (off the record :-)) en ik houd van zotte dozen. Nog een extra reden om haar uit te nodigen voor onze webinar/podcast. 

Gastvrouw
GREET BUNNENS
Niet je typische business coach

Ja, ik begeleid je bij het groeien van je bedrijf, alleen doe ik dat niet zoals zovele andere Marketing & Sales Gurus doen. 

Ik heb verschillende bedrijven opgericht (HR-Vibe, YouBrandBuilder, BusinessBoostEvent). Ik weet hoe het is om een ​​bedrijf te starten en te laten groeien. Ik weet hoe het is om te verkopen vanaf het podium, face2face en online. Ik weet heel veel over online en offline netwerken. Training, mentoring, één-op-één coaching, in kleine of grote groepen... HR, Sales, Marketing, Personal Branding, Mindset…. 

Ik heb het gezien, gedaan, ik vond het geweldig, doe het nog steeds. Ik ken de ins en outs. De trucs en hacks. Ik weet wat werkt en wat niet. En daarom ben ik niet jouw typische Business Coach. Want ik leer je niet wat niet werkt. 

Ik hou van een goed boek, een goed gesprek, goede muziek, goede humor en een goed glas wijn. 

Mijn favoriete quote: "Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." - Dr. Seuss


Duur
+/- 1 uur

Je kan het webinar bekijken via jouw computer, tablet of smartphone. Google Chrome is aangewezen als browser.

Deel dit webinar