Your future is now met Bart Hungenaert

Inspirerende gesprekken met Greet Bunnens als gastvrouw

Jouw gegevens

Datum en uur

donderdag
5
augustus
20.00 CEST
IK DOE MEE!

Your future is now!

Your future is NOW!
Ben jij klaar voor de toekomst?
Is jouw business klaar voor de toekomst?
Of zit je nog vast in oude gewoontes en het denken dat dateert van de 20ste eeuw?
Tijd om wakker te worden.

In haar maandelijkse inspirerende gesprekken nodigt Greet Bunnens ondernemende gasten uit die hun ideeën vertellen over de toekomst.
En voor wi Greet kent - ze giet er haar humoristische en positieve saus over. 
Registreer je voor dit webinar om te kunnen deelnemen. Je krijgt bevestiging via een ander mailtje.
Gast
BART HUNGENAERT
Bart kan je niet echt in een vakje steken. Hij heeft een zeer diverse background, oa is hij leraar, mentor, consultant, lector, therapeut oprichter van verschillende bedrijven, lid van vele genootschappen en clubs.

Hij is altijd in voor een goed gesprek. Voor hem is het leven een groeiproces waarbij hij een diepe passie ontwikkelde voor persoonlijke groei en “invloed” op alle vlakken zoals dat heet van enneagram, doxagogie, NLP, etymologie, energetisch werk (Qi, Feng Shui, Westerse Alchemie), esoterische psychologie en filosofie, Qabbalah en Christelijke Mystiek (gnostiek) … 

Nooit een saai gesprek met Bart. Daarom wilde ik hem absoluut op mijn webinar/podcast. 

Gastvrouw
GREET BUNNENS
Niet je typische business coach

Ja, ik begeleid je bij het groeien van je bedrijf, alleen doe ik dat niet zoals zovele andere Marketing & Sales Gurus doen. 

Ik heb verschillende bedrijven opgericht (HR-Vibe, YouBrandBuilder, BusinessBoostEvent). Ik weet hoe het is om een ​​bedrijf te starten en te laten groeien. Ik weet hoe het is om te verkopen vanaf het podium, face2face en online. Ik weet heel veel over online en offline netwerken. Training, mentoring, één-op-één coaching, in kleine of grote groepen... HR, Sales, Marketing, Personal Branding, Mindset…. 

Ik heb het gezien, gedaan, ik vond het geweldig, doe het nog steeds. Ik ken de ins en outs. De trucs en hacks. Ik weet wat werkt en wat niet. En daarom ben ik niet jouw typische Business Coach. Want ik leer je niet wat niet werkt. 

Ik hou van een goed boek, een goed gesprek, goede muziek, goede humor en een goed glas wijn. 

Mijn favoriete quote: "Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." - Dr. Seuss


Duur
+/- 1 uur

Je kan het webinar bekijken via jouw computer, tablet of smartphone. Google Chrome is aangewezen als browser.

Deel dit webinar